Dhjetor 09, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Knut Fleckenstein reagon për djegien e mandateve

Knut Fleckenstein reagon për djegien e mandateve

KMA NEWS / Knut Fleckenstein reagon për djegien e mandateve

Pas vendimit të opozitës për djegien e madateve parlamentare ka reaguar dhe raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein.

Nuk është për herë të parë që po përballemi me këtë situatë, që opozita shqiptare të heqë dorë nga puna në parlament. Sipas mendimit tim, asgjë nuk ka ndryshuar gjatë 5 viteve të fundit në këtë drejtim. Është detyra e opozitës për të ofruar një alternativë ndaj politikës aktuale në Parlament dhe nëse ata e konsiderojnë të nevojshme edhe jashtë Parlamentit. Në fund të ditës, çdo anëtar i Parlamentit vendos nëse ai ose ajo dëshiron të heqë dorë nga mandati i dhënë nga populli “, ka thënë Fleckenstein, për AbcNews.

Kujotjmë se gjatë pasdites, ambasadori i Bashkimit Europian, Luigi Soreca dhe Zv/Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Leyla Moses-Ones zhvilluan një takim me kryeministrin Edi Rama.(Lexo këtu)

About The Author

Related posts