Tetor 23, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Kur përdoren adresat e shtetit në rrjetet sociale, vaj halli të miturve dhe të pambrojturve

Kur përdoren adresat e shtetit në rrjetet sociale, vaj halli të miturve dhe të pambrojturve
KMA NEWS / Kur përdoren adresat e shtetit në rrjetet sociale, vaj halli të miturve dhe të pambrojturve
Lexoni çfar shkruan “Renea” në një postim në faqen Edi Rama Grup!!!
Policia që duam…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dikush mund të thotë se është adresë falco edhe unë jam i sigurtë për këtë, po aq më keq kur policia nuk është në gjendje të mbroj veten e vet!

TË DASHUR VANDALO-PROTESTUES, NË KRYEMINISTRI NUK HYNI DOT KËTË PRONË PUBLIKE DO TA MBROJME NE ME JETË, PAS GARDËS E CILA HODHI THJESHTE GAZ LOTËSJELLËS JEMI NË TË DAJAKUT DHE AUTOBLINDAVE NËSE E KËRKON NEVOJA!

JU GARANTOJMË SE ÇDO VANDAL QË KA GJUAJTUR ME PLLAKA, GURË DHE HUNJ NË DREJTIM TË KRYEMINISTRISË ËSHTË VERIFIKUAR DHE DO TË PËRBALLET ME PASOJAT ME TË ASHPËRA TË LIGJIT!

ËDHTÊ NJË TURMË E PAGUAR NGA PDLSI QË NE RENEA MUND T’I ZBYTHM PËR 10 MINUTA , THJESHT PO RESPEKTOJMË PJESËN TJETËR QË PO PROTESOJNË NË QETËSI!

SHTETI ËSHTË NË KËMBË, RENEA DHE FNSH JANË NË KËMBË TË RUAJTJES SË INSTITUCIONIT TË KRYEMINISTRISË DHE RËNDIT KUSHTETUES!

TËRHIQUNI NGA DHUNA
MOS U BËNI MISH PËR TOP I LULIT DHE MONËS!

About The Author

Related posts