Nëntor 19, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Majko uron pavarësinë e Kosovës: Të gjithë dhanë diçka por dikush i dha të gjitha

Majko uron pavarësinë e Kosovës: Të gjithë dhanë diçka por dikush i dha të gjitha

KMA NEWS / Majko uron pavarësinë e Kosovës: Të gjithë dhanë diçka por dikush i dha të gjitha

Ministri për Diasporën Pandeli Majko është një nga politikanët shqiptarë që ka edhe nënështetësinë kosovare e me sa duket një ndër ata që e ndjen më shumë dhe gëzimin e kësaj dite.

Majko ka uruar ditëlindjen e 11-të të shtetit të Kosovës me një mesazh të qartë në foton e heroit legjendar Adem Jashari.

“Gëzuar përvjetorin e pavarësisë Kosovë…”, shkruan Majko, ndërsa në foton e Jasharit shkruhet “Të gjithë dhanë diçka, por dikush i dha të gjitha”.

majko kosovaGëzuar përvjetorin e pavarësisë Kosovë…

About The Author

Related posts