Tetor 23, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Plumbat gomë dhe përplasjet te kryeministria, reagon ministri Sandër Lleshaj

Plumbat gomë dhe përplasjet te kryeministria, reagon ministri Sandër Lleshaj

KMA NEWS / Plumbat gomë dhe përplasjet te kryeministria, reagon ministri Sandër Lleshaj

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka reaguar lidhur me protestën e opozitës, ku nuk kanë munguar as përplasjet mes qytetarëve dhe policisë. Lleshaj thotë se drejtuesit e forcave politike duhet të largohen nga dhuna.

Reagimi i Lleshajt:

Bëj thirrje gjithë drejtuesve politikë që të distancohen nga dhuna që po ushtrohet ndaj institucioneve të Shqipërisë. Ftoj qytetarët të distancohen nga elementët e dhunshëm. Është me shumë vlerë të dëgjohet zëri i arsyeshëm i miqve të mëdhenj të Shqipërisë.

Jo dhuna, por arsyeja na afron drejt Europës së vlerave tona!

About The Author

Related posts