Gusht 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Richard Gere, baba në moshën 70 vjeçare

Richard Gere, baba në moshën 70 vjeçare

KMA NEWS / Richard Gere, baba në moshën 70 vjeçare

Aktori i famshëm Richard Gere është bërë baba për herë të dytë . Ai me 29 gusht të këtij viti do të mbush plot 70-vjeç. Bashkëshortja me të cilën u martuan me 18 prill te 2018-tës Alejandra Silva ka sjellë në jetë pak ditë më parë një fëmijë sipas burimeve nga revista “Hola”. Për çiftin ky është fëmija eiparë së bashku edhe pse asnjëri nuk ka e ka dhënë akoma lajmin e mirë.

Çifti kishin njoftuar se janë në pritje të fëmijës së tyre të parë kur Alejandra dhe Richard Gere kishin takuar Dalai Lama për të bekuar fëmijën e tyre dhe kishin publikuar një foto.

About The Author

Related posts