Nëntor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Vlora pushtohet nga autobusët e rretheve, Rama gjen strehim në bastionin e tij. Si gënjeu dje

Vlora pushtohet nga autobusët e rretheve, Rama gjen strehim në bastionin e tij. Si gënjeu dje

KMA NEWS / Vlora pushtohet nga autobusët e rretheve, Rama gjen strehim në bastionin e tij. Si gënjeu dje

Kryeministri Edi Rama duket se po tregon forcën e tij dhe të qeverisë nga qyteti i Vlorës, ku po zhvillon atje një antimiting. Burime të Faxweb.al bëjnë me dije se takimi i Ramës është shtyrë, për shkak se pritet mbërritja e qytetarëve, (një pjesë punonjës të administratës) nga qytete të tjera të vendit.

Edhe pse u tha se do të ishte një takim për ‘’Bashkinë që duam”, duket se Rama do bëjë vlonjatë mezor, qytetarë nga i gjithë vendi. Kjo u paralajmërua që prej ditës së djeshmne nga ana e ish-kryeministrit Sali Berisha, ndërsa Rama e përgënjeshtronte duke thënë: Na qenkan shqetësuar andej nga Mavroboja për takimin e Vlorës nesër. Presion i madh për t’i sjellë njerëzit në miting thonë. S’është miting o mavri me bojë po dialogu qytetar #BashkiaQëDuam prandaj mos na bëni reklamë aman të keqen, se i thonë Vlorë dhe s’kemi ku ulim njerëzit. 

About The Author

Related posts