Dhjetor 08, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Pedagogu Kristo akuzon kolegët për favore seksuale: ‘Dërrmojnë’ studentet vetëm pë t’u dhënë një 5-së

Pedagogu Kristo akuzon kolegët për favore seksuale: ‘Dërrmojnë’ studentet vetëm pë t’u dhënë një 5-së

KMA NEWS / Pedagogu Kristo akuzon kolegët për favore seksuale: ‘Dërrmojnë’ studentet vetëm pë t’u dhënë një 5-së

Pedagogu Erion Kristo ka akuzuar hapur kolegët e tij se kërkojnë favore seksuale nga studentet.

Unë e kam të ndaluar të ngacmoj studente sepse kam një shprehje pak të pisët, unë nuk dhj*s  aty ku ha. Njoh pedagog që nuk dërrmohen por i dërrmojnë femrat, studentet. Është e keqe kur  abuzon me detyrën dhe kjo nuk ndodh për të marrë një 10-të por për të marrë një 5.

I ftuar në ‘Late Night Show’ ai ka treguar se njeh raste të tilla kur pedagogët abuzojnë me detyrën e tyre duke u kërkuar kështu studenteve favore seksuale në këmbim të një note kaluese.

About The Author

Related posts