Tetor 23, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Qeveria transferon Drejtorinë Aesimore Rajonale nga Shkodra në Lezhë!

Qeveria transferon Drejtorinë Aesimore Rajonale nga Shkodra në Lezhë!

KMA NEWS / Qeveria transferon Drejtorinë Aesimore Rajonale nga Shkodra në Lezhë!

Transferohet Drejtoria Arsimore Rajonale nga Shkodra në Lezhë.  Mësohet se kryebashkiakja Voltana Ademi i ka dërguar një shkresë zyrtare prefektit dhe kryeministrit Edi Rama që të anulojë këtë vendim, të cilin e ka konsideruar si absurd dhe të papranueshëm. Ademi i bën thirrje kryeministrit që të reflektojë për këtë vendim.

About The Author

Related posts