Tetor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Velija 20 mijë lek gjobë PD-së për urinimin te kryeministria

Velija 20 mijë lek gjobë PD-së për urinimin te kryeministria

KMA NEWS / Velija 20 mijë lek gjobë PD-së për urinimin te kryeministria

Erion Veliaj mori vendimin menjëherë pas përfundimit të protestës së opozitës dhe publikimit në media të një protestuesi i cili urinonte mbi derën e Kryeministrisë, që ta dënojë PD-në me 20 mijë lekë të reja gjobë për urinim publik.

Por si duket Erion Veliaj ka shkelur ligjin, pasi ligji parashikon gjobë nga 2 mijë deri në 10 mijë lekë të reja. Ajo që është më kryesorja, ku e dinte Velija se ishte i PD-së, apo i LSI pasi ishin të dy partitë organizatore të protestës?! Edhe tek pshurrja punohet me dy sandarte?!

Për të vërtetuar këtë, shihni çfarë thotë ligji:

Siç e shihni kjo normë është vendosur me vendim të këshillit Bashkiak, nuk mund ta ndryshojë as Veliaj e askush tjetër.

About The Author

Related posts