Nëntor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Meta dhe Rama homazhe në varrezat e Dëshmorëve

Meta dhe Rama homazhe në varrezat e Dëshmorëve

KMA NEWS / Meta dhe Rama homazhe në varrezat e Dëshmorëve

Sot, më 5 maj, përkujtohet Dita e Dëshmorëve të Atdheut. Kabineti qeveritar dhe personalitete të tjera të Luftës Antifashiste Nacional çlirimtare kanë bërë homazhe në varrezat e Dëshmorëve.

Presidenti Ilir Meta dhe Kryeministri Edi Rama kanë qënë të parët që kanë vendosur kurora në monumentin “Nënë Shqipëri”, nën një shi të pandërprerë që ka nisur që nga mesnata.

About The Author

Related posts