Dhjetor 11, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

OSBE-ODIHR në 15:00 konferencë urgjente, për votimet e 30 qershorit

OSBE-ODIHR në 15:00 konferencë urgjente, për votimet e 30 qershorit

 KMA NEWS / OSBE-ODIHR në 15:00 konferencë urgjente, për votimet e 30 qershorit

Shefja e misionit të vëzhgimit të zgjedhjeve të ODIHR, Audrey Glove do të paraqesë përfundimet paraprake mbi zgjedhjet e 30 qershorit. Në një konferencë në orën 15:00 ajo do të deklarojë nëse i njeh apo jo zgjedhjet e 30 qershorit.

Ditën e sotme në orën 15:00 vëzhguesit ndërkombëtarë të zgjedhjeve vendore në Tiranë pritet të mbajnë  konferencë për shtyp ku do të shprehen nëse i njohin apo jo zgjedhjet e 30 qershorit.

Shefja e misionit të vëzhgimit të zgjedhjeve të ODIHR, Audrey Glove do të paraqesë përfundimet paraprake mbi mënyrën e zhvillimit të procesit zgjedhor më 30 qershor.

Pritet që Glover të japë një vlerësim zyrtar të procesit zgjedhor, standardet për zgjedhjet demokratike, si dhe me legjislacionin kombëtar. Theksojmë se si vëzhgues të huaj dje kanë qenë 174 vëzhgues nga 33 vende të ndryshme.

Nga numërimi i votave deri më tani, PS po kryeson në të gjitha bashkitë e vendit.

About The Author

Related posts