Dhjetor 05, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Transplanti kushton 150-mijë euro, 18-vjeçari nga Dibra kërkon ndihmë

Transplanti kushton 150-mijë euro, 18-vjeçari nga Dibra kërkon ndihmë
  • KMA NEWS /  Transplanti kushton 150-mijë euro, 18-vjeçari nga Dibra kërkon ndihmë

Është vetëm 18 vjeç dhe është diagnostikuar me leucemi acute. Drilon Lita  nga Dibra, pret ndihmë nga shqiptarët për të përballuar shpenzimet e transplanitit i cili do të kryhet në Itali, ndërsa daja i tij, Rahim Murataj, ka vënë në dispozicion 2 llogari bankare për këdo që do të ofrojë për shpëtimin e Drilonit.

Driloni nuk kishte vuajtur kurrë më parë nga ndonjë problem shëndetësor dhe brenda 10 ditëve mësoi lajmin se për pak ditë mund të humbasë jetën pasi transplanti për të kuruar sëmundjen e tij, kushton sëpaku 150 miijë euro.

Driloni aktualisht ndodhet në Bergamo, dhe pret prej familjarëve dhe qytetarëve që të kontriubuojnë për të siguruar transplantin i cili mund ta mbajë në jetë.

Mes lotësh Rahim Murataj në një intervist në Televizionin Fax News, kërkon ndihmë, për nipin e tij, i cili është djalë i vetëm në familje.

Më poshtë numri i llogarisë bankare në emrin e dajës së Drilonit

EMRI PERDORUSIT – RRAHIM FAIK MURATAJ
KODI SWIFT -NCBAALTX
NUMRI LLOGARISE- 420368843
KODI IBAN -AL1920558206368843CLIDCFGBPR
Telefoni bankes 0035521825535/36/37

About The Author

Related posts