Dhjetor 09, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Shqiptarja që na bëri krenar në Greqi

Shqiptarja që na bëri krenar në Greqi

KMA NEWS / Shqiptarja që rrëmbeu zemrat e të gjithë grekëve me zërin e saj brilant

Jody Lulati me zërin e saj brilantë, ka shkëlqyer në skenën e “X Factor Greece” në Athimë, ku me krenari u prezantua si shqiptare. 17 vjeçarja Lulati, na ka bërë të gjithëve krenarë mbrëmjen e djeshme me përfaqësimin e denjësishëm në konkursin muzikor. Artistët janë ambasadorët e vërtetë të kombit dhe ura lidhëse mes popujve. Mbrëmë ajo veç shqiptarëve fitoj edhe zemrat e qytetarëve grek.

Lulati këndoi këngën “You know I’m no good” të Amy Winehouse  dhe u vlerësua nga të gjithë.  17-vjeçarja fitoi zemrën e të katër anëtarëve të jurisë, të cilët i dhanë 4 “PO” të pa kontestueshme.

About The Author

Related posts