Nëntor 21, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Harta ruse e Shqipërisë së viteve 1881, bën xhiron e botës mes reagimeve të shumta

Harta ruse e Shqipërisë së viteve 1881, bën xhiron e botës mes reagimeve të shumta

KMA NEWS / Harta ruse e Shqipërisë së viteve 1881, bën xhiron e botës mes reagimeve të shumta

Një hartë ruse e Shqipërisë së viteve 1881, ka bërë xhiron në internet kohët e fundit, si dhe ka ngritur polemika dhe reagime të shumta nga shqiptarë e jo vetëm.

Pjesa që harta përcakton si shqiptare, përkon me trojet që i janë shkëputur vendit në periudha të ndryshme.

Shumë njerëz kanë reaguar duke thënë se kjo është harta e vërtetë e Shqipërisë së madhe, e ndërkohë të tjerë njerëz kanë shkruar se kjo hartë nuk është aspak e saktë por edhe nëse do të ishte, Rusia nuk ka asnjë interes në publikimin e kësaj harte.Në vitet 1881, Shqipëria ishte ende nën pushtimin e ushtrisë Osmane.


Harta ruse e vitit 1881, pjesët e kuqe janë territoret e Shqiperisë

Burimi: Histori Shqiptare

About The Author

Related posts