Dhjetor 16, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Reperi afrikano-shqiptar befason të gjithë publikon këngën për “Pavarësinë”, e gjitha në Shqip

Reperi afrikano-shqiptar befason të gjithë publikon këngën për “Pavarësinë”, e gjitha në Shqip

KMA NEWS / Reperi afrikano-shqiptar befason të gjithë publikon këngën për “Pavarësinë”, e gjitha në Shqip

Cliqme është këngëtari artisti afrikano-shqiptar në prag të festave të nëntorit ka sjell një këngë pikërisht për këto ditë të shënuar për shqiptarët.

Ai ka prezantuar dje projektin e tij muzikor të titulluar “Pavarësia”, ku ai jep dhe mesazhe për të gjithë ku shprehet se “gjakun e kaë të kuq gjithmonë”.

Vetë reperi i njohur në këngë jep dhe një deklaratë në të cilën thotë: “Unë jam Cliqme. Sot jam këtu me ju, me flamurin e Shqipërisë. Qëndroni tolerantë, gjakun e kuq të gjithë jemi të njëjtë. I kam dy tre fjalë për ju, për një popull në një shtet të pavarur. Edhe ju keni përjetuar të lini vendlindjen për të shkuar në një vend të huaj. Kjo këngë nuk do kishte kuptim pa i përmendur heronjtë dhe legjendat”. Kënga është me tekst patriotik dhe përmend heronjtë e Shqipërisë dhe Kosovës, po ashtu Cliqme ka zgjedhur një grup fëmijësh që këndojnë refrenin./dosja.al/

About The Author

Related posts