Dhjetor 16, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Tërmeti: Italia, Greqia Franca, dhe Turqia nisin avionë me skuadra Speciale

Tërmeti: Italia, Greqia Franca, dhe Turqia nisin avionë me skuadra Speciale

KMA NEWS / Tërmeti: Italia, Greqia Franca, dhe Turqia nisin avionë me skuadra Speciale

Kryeministri Rama njofton se Shqipëria po ndihmohet me avion nga Italia, Franca, Greqia dhe Turqia. Në rrjetet sociale, Rama shkruan se edhe ambasadat e SHBA dhe BE janë gati për ndihmë.

Edi Rama

@ediramaal

 Të gjithë miqtë e Shqipërisë po aktivizohen me shpejtësiKryeministri Conte e kryeministri Mitzotakis nisën avionët me skuadrat specialePresidenti Macron e Presidenti Erdogan më shprehën gatishmërinë për çdo nevojëAmbasadat e BE/SHBA kanë njoftuar qysh herët gatishmërinë
48 people are talking about this

Në një reagim të dytë, Rama thotë se edhe me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, ka nisur skuadrat speciale për të nxjerrë personat që ndodhen nën rrënoja.

Edi Rama

@ediramaal

 Qysh herët më ka telefonuar edhe Presidenti Thaçi, i cili ka aktivizuar skuadrat speciale të FSK drejt zonave të krizës emergjente për nxjerrjen e njerëzve ende nën rrënojaVazhdojnë kontaktet, ndërkohë që në terren po bëhet gjithçka e mundur në pikat ku kushtet janë më të rënda
26 people are talking about this

About The Author

Related posts